Projektuppdrag

Efter att ha arbetat för både storföretag och mindre entreprenörsbolag har jag fått med mig en ryggsäck packad med erfarenhet från marknadskommunikation, försäljning, administration, eventproduktion, pr, projektledning och kundservice. Titt som tätt öppnar jag den där ryggsäcken och svidar om – kreativt bollplank, professionell rösttalang, slipad projektledare, språkkunnig storyteller och idérik konceptutvecklare är några av rollerna jag gärna tar mig an. Från korta snabba insatser till längre projekt, allt enligt bästa modus operandi. Inget jobb är för stort eller för litet, för konstigt eller för banalt.

Min analytiska förmåga gör det lätt för mig att snabbt sätta mig in i komplexa frågor och företeelser av skiftande slag, vare sig det är inom B2B, B2C eller B2E inom en organisation eller ett företag. I arbetsledande roller är jag strukturerad och självgående med snabb uppfattningsförmåga och hög noggrannhet. Jag går igång på att hitta lösningar på problem och utmaningar och är ofta med och utvecklar produkter från tidigt koncept till färdig produkt.

Med en utbildning inom språk och kommunikation och bakgrund inom skådespeleri berättar jag även din story verbalt. Som professionell rösttalang tar jag uppdrag inom voiceover, dubbning, film, tv, reklam, radio och inläsning av ljudböcker.