Lite om mig

Jag är en självgående frilansjournalist som producerar högkvalitativt och nytänkande innehåll för print och digitala kanaler – allt från genomarbetade reportage och personporträtt till pressreleaser och korta notiser. Utbildad inom journalistik, marknadskommunikation och språk, skapar jag redaktionell kommunikation som gör skillnad.

Bollplank, redaktionschef, projektledare, storyteller, konceptutvecklare och författare av fackböcker är andra roller jag gärna tar mig an. Det vore ju dumt att ägna sina cirka 10 000 arbetsdagar i livet med att alltid göra samma sak – och tråkigt.

Med basen i Stockholm har jag världen som mitt arbetsfält. Jag jobbar där du vill ha mig – och levererar direkt från plats om det brådskar. Dessutom har jag ett stort kontaktnät och samarbetar med erfarna fotografer, översättare, formgivare, förlag och illustratörer som jag vid behov kopplar in.

Min egen plattform Sweet spot stories startade jag 2017 då jag sökte en plats att organisera mina intervjuer, livsstilsrelaterade artiklar, resereportage, modeintresse, golf- och träningslust, recept, tankar om hälsa och personlig utveckling. En plats där jag inte är bunden till redaktionella planer utan får skapa innehåll utifrån min egen nyfikenhet för att inspirera mina följare. Svaret blev Sweet spot stories med blogg och Instagram som du hittar här.

Vid förfrågningar kring samarbeten, uppdrag eller annonsering, kontakta mig på jenny@versatilis.se alternativt info@sweetspotstories.com för mer generella frågor.