Böcker

Ibland är en spaltbredd inte nog. Kanske räcker inte ens en sida eller ett helt uppslag för att berätta en historia och förmedla en tanke. Då behövs det utrymme att breda ut sig på i form av en bok. Jag har hitintills gett ut fem böcker.

Golfilicious – smaka på det bästa ur golfens värld (Votum & Gullers förslag, 2015)
Boken för dig som älskar golf, god mat och livet. Golfilicious är en unik produkt där jag och fotografen Peter Cordén har fångat allt det som gör vår passion till golfen så stor. Ta del av anekdoter från några av Sveriges främsta golfproffs och andra kända profiler. Laga maträtterna från vårt lands allra duktigaste golfkrögare och låt ögonen vila på bilderna från ett urval av alla fantastiska svenska golfbanor.
Här köper du boken!

Go Golfilicious – Om mat, mulligans och att inte vara riktigt klok (Votum & Gullers förslag, 2017)
Uppföljaren till den mycket uppskattade boken Golfilicious. Den här gången har vi tagit livsstilen ett steg längre och låter läsaren kliva in i golfens värld på bästa tänkbara sätt. Är du inte redan golfare så kommer du garanterat att vilja bli det. Passionen till golfen är paketerad med lika delar fantastiska bilder och presentationer om 15 av Sveriges finaste golfanläggningar och anekdoter från svenska golfproffs och andra golfälskande profiler. Därtill kan du med recept från några av Sveriges främsta golfkrögare provsmaka och upptäcka en del av de upplevelser som väntar på dessa golfanläggningar.
Här köper du boken!

GolfFys – enkel fysträning för alla golfare
GolfFys är en enkel träningsbok för alla golfspelare, nybörjare som elitspelare, som vill spela bättre golf med hjälp av en starkare och smidigare fysik. Boken innehåller ett stort antal övningar för uppvärmning, fysträning, grenspecifik träning, balans- och koordination, muskelfokusering, stretch samt mental träning. Boken är skriven tillsammans med Monica Colling, licensierad personlig tränare.
Boken är tillfälligt slut i lager.

Skidnostalgiboken
Ramundbergets Skidnostalgi – fjällen, skidorna, prylarna, människorna. 2011 fyllde Ramundberget 75 år och det firade man med att ge ut en jubileumsbok. Skidnostalgi är Ramundbergets bild av skidhistorien och andra mer eller mindre minnesvärda nedslag sedda från vägens ände i Ramundberget 720 m ö.h.
Här köper du boken!

Postordernostalgi
Postorder. Ett ord som väcker minnen, förväntningar och associationer. Mode per post formade en hel generation och tack vare katalogerna kunde alla få tillgång till moderna baskläder till låga priser. Postordernostalgi är en resa genom det svenska postordermodet från 1960- till 1990-talet. Följ med och minns hur vi klädde oss på tiden då det begav sig.
Boken går tyvärr inte längre att köpa.