Jenny Olsson

Jenny Olsson har tillhört journalisteliten i många år och skriver regelbundet för en rad magasin och varumärken. Hon är också grundare av konceptet Golfilicious och har hittills publicerat fem böcker. Kreativt bollplank, redaktionschef, projektledare och konceptutvecklare är andra roller Jenny skriver på sitt cv och som hon gärna tar sig an. För, som hon menar, det vore ju dumt att ägna sina 10 000 arbetsdagar i livet med att alltid göra samma sak. Och tråkigt.


Bloggen hör till kategorin "livsstil" och är en levande inspirationskälla med en skön mix av ämnen såsom träning och hälsa, stil och skönhet, tankar och drömmar om livet och karriären. Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om här. Och så får ni följa med på resor, såväl mentala som jordiska när Jenny söker nya sweet spots.


Är du intresserad av ett samarbete eller annonsering? Kontakta collaborate@sweetspotstories.com
För övriga frågor hör av dig till info@sweetspotstories.com

Jenny Olsson

Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om i hennes blogg.

Sweet dresses – sommarens finaste golfklänningar

Svalt, skönt och snyggt. Att spela i klänning är en hit på alla sätt och vis. Dessutom är den lika snygg off course. Addera en skinnjacka och ett par coola sneakers så är du redo för en tur på stan. Här är några av våra favoriter just nu!

Alla produkter är utvalda av Sweet spot stories och länkas till återförsäljarna.

 

Puma golf dress, 90 € (rea)

 

J.Lindeberg Marlene Fieldsensor 2.0, 1 100 kr

 

Hedge Dune Racerback dress, 245 $

 

Abacus Lds Karin dress, 999 kr

 

Lacoste polo dress two-tone striped, 900 kr (rea)

Fred Perry T-shirt dress, 85 €