Jenny Olsson

Jenny Olsson har tillhört journalisteliten i många år och skriver regelbundet för en rad magasin och varumärken. Hon är också grundare av konceptet Golfilicious och har hittills publicerat fem böcker. Kreativt bollplank, redaktionschef, projektledare och konceptutvecklare är andra roller Jenny skriver på sitt cv och som hon gärna tar sig an. För, som hon menar, det vore ju dumt att ägna sina 10 000 arbetsdagar i livet med att alltid göra samma sak. Och tråkigt.


Bloggen hör till kategorin "livsstil" och är en levande inspirationskälla med en skön mix av ämnen såsom träning och hälsa, stil och skönhet, tankar och drömmar om livet och karriären. Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om här. Och så får ni följa med på resor, såväl mentala som jordiska när Jenny söker nya sweet spots.


Är du intresserad av ett samarbete eller annonsering? Kontakta collaborate@sweetspotstories.com
För övriga frågor hör av dig till info@sweetspotstories.com

Jenny Olsson

Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om i hennes blogg.

Rött för rätt herre

Rött är inte bara kärlekens färg, det visar också på styrka och dominans. Den här sommaren är rött en stark trend och det är en färg som klär alla – så länge du äger din look. Är du man nog?

Abacus Mens Cedlite Polo, 399 kr

J.Lindeberg Elliot microstretch trousers, 1 200 kr

Peak Performance Levin herrväst, 1 400 kr

Cutter & Buck Bridgeport shorts, 429 kr

Under Armour CoolSwitch upright polo, 799 kr

Carshoe Driving shoe i mocka, 320 €

Gant flätat bälte, 699 kr

 

Adidas Stan Smith, 899 kr

Happy Socks Palm Beach sock, 89 kr

Under Armour 2.0 golf cap, 279 kr