Jenny Olsson

Jenny Olsson har tillhört journalisteliten i många år och skriver regelbundet för en rad magasin och varumärken. Hon är också grundare av konceptet Golfilicious och har hittills publicerat fem böcker. Kreativt bollplank, redaktionschef, projektledare och konceptutvecklare är andra roller Jenny skriver på sitt cv och som hon gärna tar sig an. För, som hon menar, det vore ju dumt att ägna sina 10 000 arbetsdagar i livet med att alltid göra samma sak. Och tråkigt.


Bloggen hör till kategorin "livsstil" och är en levande inspirationskälla med en skön mix av ämnen såsom träning och hälsa, stil och skönhet, tankar och drömmar om livet och karriären. Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om här. Och så får ni följa med på resor, såväl mentala som jordiska när Jenny söker nya sweet spots.


Är du intresserad av ett samarbete eller annonsering? Kontakta collaborate@sweetspotstories.com
För övriga frågor hör av dig till info@sweetspotstories.com

Jenny Olsson

Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om i hennes blogg.

Gör din hud redo att bli solkysst

Äntligen är ljuset åter och snart väntar sandstränder, semester och sköna golfrundor under klarblå himmel. För en snyggare sommar är det dags att polera bort vinterns grådaskiga, torra hy.

Peeling är sommarhudens bästa vän. Med en ordentlig peeling blir du av med gamla hudceller så att ny, mjuk hud kommer fram som lättare kan ta åt sig av hudkrämer och fuktmasker. Just det som behövs för att ditt ansikte ska vara i topptrim.

En torr, glåmig och blockerad hud kan inte ta till sig av alla härliga näringsämnen i de efterföljande hudvårdsprodukterna. De blir alltså mer effektiva om du först har peelat huden. Särskilt viktigt är det att exfoliera inför sommaren, för att få en så snygg och jämn solbränna som möjligt.

Hemma eller på salong, mekanisk eller kemisk, kräm, mask eller pads är en smaksak och beror på vad man föredrar och vad ens hud klarar av. Prova dig fram och hitta din favorit i utbudet.

När din hud väl har börjat få färg så fortsätt med dina skönhetsrutiner och exfoliera regelbundet en gång i veckan under sommaren. Solbrännan försvinner inte av peeling utan hålls tvärtom jämn och fräsch (pigmentet som ger den naturligt bruna färgen sitter djupare ner i huden). Se bara till att fuktbomba huden efteråt. Komplettera gärna med närande serum och ampuller. Och använd en solkräm med både UVA- och UVB-skydd så fort du kliver ut i sommaren! Du vill ju få en strålande och slät hy med härlig lyster, inte se ut som en sönderkokt kräfta.

 

Läs även Fem peelingprodukter som är spot on.