Jenny Olsson

Jenny Olsson har tillhört journalisteliten i många år och skriver regelbundet för en rad magasin och varumärken. Hon är också grundare av konceptet Golfilicious och har hittills publicerat fem böcker. Kreativt bollplank, redaktionschef, projektledare och konceptutvecklare är andra roller Jenny skriver på sitt cv och som hon gärna tar sig an. För, som hon menar, det vore ju dumt att ägna sina 10 000 arbetsdagar i livet med att alltid göra samma sak. Och tråkigt.


Bloggen hör till kategorin "livsstil" och är en levande inspirationskälla med en skön mix av ämnen såsom träning och hälsa, stil och skönhet, tankar och drömmar om livet och karriären. Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om här. Och så får ni följa med på resor, såväl mentala som jordiska när Jenny söker nya sweet spots.


Är du intresserad av ett samarbete eller annonsering? Kontakta collaborate@sweetspotstories.com
För övriga frågor hör av dig till info@sweetspotstories.com

Jenny Olsson

Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om i hennes blogg.

Go Golfilicious – om mat, mulligans och att inte vara riktigt klok

”Här är den, fristaden där allt annat kvittar än här och nu. Där det enda som betyder något är samspelet med din lekfulla sida, kontakten med sinnena, naturen och umgänget med själsfränder. Miljön på en golfklubb har en särskild magi. Det är en plats som föder känslor. De flesta på väg ut för att spela ser märkbart lyckliga ut, med skimmer i blicken så snart doften av singelklippt gräs når näsborrarna. Golfbanan visar hela tiden nya ansikten som ändrar sig beroende på väder och vind. Men något som aldrig förändras är att upplevelser utöver det vanliga möter en varje gång.”

Efter succén med Golfilicious har Jenny Olsson och Peter Cordén kommit med en helt ny golfbok i samma inspirerande anda. Radarparet har i Go Golfilicious tagit livsstilen ett steg längre, där allt hänger ihop: spelet, mötena och maten, samtalen, skratten och gråten.

Go Golfilicious är en bok som i text och bild låter dig kliva in i golfens värld på bästa tänkbara sätt.

Passionen till golfen är paketerad med lika delar fantastiska bilder och presentationer om 15 av Sveriges finaste golfanläggningar, däribland Barsebäck, Hooks, Rya och Ekerum, samt härliga anekdoter från svenska golfproffs och andra golfälskande profiler som Annika Sörenstam, Robert Karlsson, Per-Ulrik Johansson, Anna Nordqvist, Lasse Holm, Janne Schaffer och Andreas Ravelli. Därtill kan du med recept från några av Sveriges främsta golfkrögare provsmaka och upptäcka en del av de upplevelser som väntar på dessa golfanläggningar. Är du inte redan golfare så kommer du garanterat att vilja bli det. Är du redo? Let’s Go Golfilicious!

Här du beställer boken!