Jenny Olsson

Jenny Olsson har tillhört journalisteliten i många år och skriver regelbundet för en rad magasin och varumärken. Hon är också grundare av konceptet Golfilicious och har hittills publicerat fem böcker. Kreativt bollplank, redaktionschef, projektledare och konceptutvecklare är andra roller Jenny skriver på sitt cv och som hon gärna tar sig an. För, som hon menar, det vore ju dumt att ägna sina 10 000 arbetsdagar i livet med att alltid göra samma sak. Och tråkigt.


Bloggen hör till kategorin "livsstil" och är en levande inspirationskälla med en skön mix av ämnen såsom träning och hälsa, stil och skönhet, tankar och drömmar om livet och karriären. Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om här. Och så får ni följa med på resor, såväl mentala som jordiska när Jenny söker nya sweet spots.


Är du intresserad av ett samarbete eller annonsering? Kontakta collaborate@sweetspotstories.com
För övriga frågor hör av dig till info@sweetspotstories.com

Jenny Olsson

Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om i hennes blogg.

Gå mot rött

Pudriga sommarpasteller i all ära. Klarrött är alltid ett bra val, både på röda mattan och gröna green! Kombinera med grått, vitt eller varför inte rosa för en snygg kontrast. Looken blir komplett med smycken och accessoarer i metallic.

Lacoste Live polo dress, 1 100 kr

Abacus Lds Milano Pullover, 999 kr

Gucci Signature Belt, 295 €

Adidas Stan Smith, 899 kr

Lacoste zip clutch bag, 500 kr

Pamsy Iphone case by Marlene Birger, 300 kr

Callaway golfhandske i läder, 199 kr

Tunn strumpa Lanner Socks, 99 kr

Carshoe Driving shoe i kalvskinn, 340 €

Cutter & Buck Bridgeport shorts, 429 kr