Jenny Olsson

Jenny Olsson har tillhört journalisteliten i många år och skriver regelbundet för en rad magasin och varumärken. Hon är också grundare av konceptet Golfilicious och har hittills publicerat fem böcker. Kreativt bollplank, redaktionschef, projektledare och konceptutvecklare är andra roller Jenny skriver på sitt cv och som hon gärna tar sig an. För, som hon menar, det vore ju dumt att ägna sina 10 000 arbetsdagar i livet med att alltid göra samma sak. Och tråkigt.


Bloggen hör till kategorin "livsstil" och är en levande inspirationskälla med en skön mix av ämnen såsom träning och hälsa, stil och skönhet, tankar och drömmar om livet och karriären. Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om här. Och så får ni följa med på resor, såväl mentala som jordiska när Jenny söker nya sweet spots.


Är du intresserad av ett samarbete eller annonsering? Kontakta collaborate@sweetspotstories.com
För övriga frågor hör av dig till info@sweetspotstories.com

Jenny Olsson

Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om i hennes blogg.

Recept: Energy bars med frukt och nötter

Energy bars är perfekta att ha med sig i bagen, efter ett hårt träningspass eller som mellanmål. En riktig energikick! Gör dina egna, den här varianten får extra god smak av kokosflingor.

Tillagningstid: ca 20 minuter och ca 1 timme för kylning

Ingredienser (räcker till ca 15 bars):
½ dl strösocker
2 msk sirap
600 g (två burkar) jordnötssmör
5 dl cornflakes
½ dl hasselnötter
½ dl jordnötter
½ dl russin
½ dl tranbär
1 dl kokosflingor
5 aprikoser
2 dl pumpakärnor
2 dl solrosfrön

Tillagning:

Smält sockret i en kastrull, tillsätt sirap och koka samman. Blanda jordnötssmöret med de torra ingredienserna. Rör sedan ner sockerblandningen. Bred ut smeten jämnt på ett bakplåtspapper och låt svalna i kylen cirka 1 timme. Skär upp i lagom stora bitar. 

 

Ett vinnarrecept av Gustaf Kågebrand, Pontus Grönvall och Anna Valström, kockar på Katrineholms Golfrestaurang. Receptet presenterades ursprungligen i boken Go Golfilicious.

Foto: Peter Cordén, Golf is Art