Jenny Olsson

Jenny Olsson har tillhört journalisteliten i många år och skriver regelbundet för en rad magasin och varumärken. Hon är också grundare av konceptet Golfilicious och har hittills publicerat fem böcker. Kreativt bollplank, redaktionschef, projektledare och konceptutvecklare är andra roller Jenny skriver på sitt cv och som hon gärna tar sig an. För, som hon menar, det vore ju dumt att ägna sina 10 000 arbetsdagar i livet med att alltid göra samma sak. Och tråkigt.


Bloggen hör till kategorin "livsstil" och är en levande inspirationskälla med en skön mix av ämnen såsom träning och hälsa, stil och skönhet, tankar och drömmar om livet och karriären. Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om här. Och så får ni följa med på resor, såväl mentala som jordiska när Jenny söker nya sweet spots.


Är du intresserad av ett samarbete eller annonsering? Kontakta collaborate@sweetspotstories.com
För övriga frågor hör av dig till info@sweetspotstories.com

Jenny Olsson

Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om i hennes blogg.

Vecka 36 – husfotografering, balkonghäng och valvaka

Hej! Hoppas att ni har haft en fin start på dagen. Hoppas att även min måndagsmorgon började på bästa sätt och att jag vaknade pigg och glad. Det vet jag tyvärr inte än eftersom det här är ett tidsinställt inlägg. Jag är i alla fall hemma igen från Lund där jag varit för att ta några sista välsmakande tuggor av sommaren. Dessa vackra sensommardagar när hösten i luften men stormarna ännu inte dragit in. What’s not to love. Och det ser ut att bli fint sensommarväder den här veckan, skönt eftersom jag ju har semester – officiellt i alla fall – även denna vecka. Men det blir lite småjobb ändå.

Jag tänkte köra halvdag ifrån mammas hus i dag då jag även ska passa på att fixa lite där inför fotograferingen på torsdag. Jag och bröderna ska ju hjälpa henne med försäljningen eftersom hon ska flytta till ett äldreboende så småningom. På eftermiddagen ska jag sedan till Pernilla för ansiktsbehandling. En liten treat till mig själv. Ska bli så skönt att bli ompysslad en stund och det är välbehövt efter sommaren.

Tisdag blir det först ett konditionspass på morgonen, sedan spenderar jag dagen i stan. Jag ska göra en intervju med ett riktigt powerpar efter lunch (ni kommer att så se resultatet i Plaza Kvinna längre fram) och på kvällen tänkte jag gå över och hälsa på mina brorsdöttrar som jag knappt sett på hela sommaren. Onsdag är än så länge tom så jag får se vad jag hittar på då. Jag ska i alla fall träna på morgonen och så blir det nog en långpromenad runt Djurgården med min kompis Martin. På torsdag blir det då husfotografering på förmiddagen. Sedan stannar jag nog kvar och äter lunch på Kardemumma i närheten innan jag tar mig hemåt. På kvällen svirar jag om för att gå på ett litet event med Plaza Kvinna.

Fredag till söndag är i princip obokade så jag hoppas på en mycket lästid på balkongen och kanske en spontan kräftskiva. Man måste ju passa på att mysa in i det sista nu. På söndag ska jag förstås följa valvakan, det gör väl ni med skulle jag tro. Jag kommer nog att förtidsrösta i veckan redan för att ha det avklarat men valrapporteringen måste man ju bara följa. Det här valet kommer att bli extremt avgörande för vår framtid tror jag och det är med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot det.

Vad har ni för planer i veckan?

 

På önskelistan

Det här inlägget innehåller annonslänkar.

 

 

Det är fredag och det enda jag vill ha just nu är dels denna dubbelknäppta ullblazer från Givenchy men även ett par mörkblå jeans som jag kan mixa med nitar och nougatfärgat läder.

Jeans från 7 for all mankind.
Jeanskjol från Name it.
Pumps med nitar från Christian Louboutin.
Miniväska från Loewe.
Solglasögon Jokkfall från Akenberg.

 

Torsdagsinspo

Eftersom Scandinavian Invitation startar i dag på Hills Golf & Sports Club utanför Göteborg så är det väl inte mer än rätt att jag visar er lite fina bilder från banan ur Peters och min första golfbok Golfilicious där Hills är med. En helt underbar anläggning. Den bohuslänska naturen är mäktig och från klubbhuset, som ligger som ett örnnäste på toppen av en kulle, har man hänförande vyer.

Årets upplaga av tävlingen är en stjärntät historia – Stenson spelar, Norén är på plats och en hel radda välkända namn – och det ska bli spännande att följa den. Tyvärr från tv-soffan den här gången eftersom jag inte hade möjlighet att vara på plats. Jag kan verkligen rekommendera ett besök hit, oavsett om man spelar golf eller inte. Och restaurangen är toppen.

Glad torsdag!

Foto: Peter Cordén, Golf is Art

 

En gårdagens outfit

Nu var det bra länge sedan ni fick en outfitlook i bloggen så här kommer en gårdagens.

Jag älskar mina skinnjackor och den här röda godingen från Massimo Dutti har gått varm den senaste tiden. Till den hade jag ett par chinos i twill från Jackpot – minns ni det märket? – som jag köpte för 190 miljoner år sedan och där tyget har blivit hur mjukt och skönt som helst efter all användning, plus en tröja från Cos Stores ton i ton. Eftersom gårdagen gick i ett med flängande på stan fick det bli sneakers till.

Nu har jag precis skrivit klart en artikel och ska hugga tag i lite material till Akenberg som måste bli klart. Vi har ju vår nya höstkollektion på väg in – yay! – som släpps i limiterad upplaga. Det ska bli så kul att snart få visa er vad vi jobbat med under året! Så länge får ni kika in här för mer inspiration.

 

Till hela bloggen