Jenny Olsson

Jenny Olsson har tillhört journalisteliten i många år och skriver regelbundet för en rad magasin och varumärken. Hon är också grundare av konceptet Golfilicious och har hittills publicerat fem böcker. Kreativt bollplank, redaktionschef, projektledare och konceptutvecklare är andra roller Jenny skriver på sitt cv och som hon gärna tar sig an. För, som hon menar, det vore ju dumt att ägna sina 10 000 arbetsdagar i livet med att alltid göra samma sak. Och tråkigt.


Bloggen hör till kategorin "livsstil" och är en levande inspirationskälla med en skön mix av ämnen såsom träning och hälsa, stil och skönhet, tankar och drömmar om livet och karriären. Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om här. Och så får ni följa med på resor, såväl mentala som jordiska när Jenny söker nya sweet spots.


Är du intresserad av ett samarbete eller annonsering? Kontakta collaborate@sweetspotstories.com
För övriga frågor hör av dig till info@sweetspotstories.com

Jenny Olsson

Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om i hennes blogg.

Vecka 19

God morgon måndag!

Hur kan det redan vara ny vecka? Och hur kan vi redan vara en bra bit in i maj? Jag tyckte januari och februari gick så otroligt långsamt och så pang, är maj plötsligt här. Nu flyger veckorna i stället förbi i en rasande takt.

Årets härligaste månad ändå, när naturen bjuder på sitt allra vackraste, festinbjudningar trillar in, båtar läggs i sjön, uteserveringar öppnar och man kan sitta på en bänk och läsa tidningen utan täckjacka. Njutig tid nu. Helst vill man trycka på paus så att tiden inte springer ifrån en, ska verkligen ta mig ut i skogen någon dag för att spana på vitsipporna.

Den här veckan då.

Måndag: På kontoret hela dagen, mest riva igenom mejlen och ha planeringsmöte för ett par uppdrag. På eftermiddagen ska jag till kiropraktorn.

Tisdag: Morgonträning, intervju och möta upp med en kvinna som vi ska ta hand om mammas folkdräkt från Söderbärke som vi skänkt till deras hembygdsförening. Nu när vi tömmer huset så måste vi ju fatta en massa beslut om olika saker. Eftersom hon aldrig kommer att bära den mer själv och jag absolut inte vill slänga ett vackert hantverk som en folkdräkt är så bestämde jag att skänka bort den – de blev väldigt glada och jag hoppas att den kommer att bäras med stolthet av sin nya ägare.

Onsdag: Eventuellt möte med en ny samarbetspartner och på kvällen tänkte jag försöka att hämta min nya säng och samtidigt göra mig av med min gamla. Herregud, jag har haft den sedan jag fortfarande bodde hemma!

Torsdag: Avsatt hela dagen för att skriva. Träning på morgonen dock.

Fredag: Heldag på kontoret. AW med hantverkscider och bokrelease på Spritmuseum.

Och sedan var det helg – igen! Buckle up friends, nu gör vi något riktigt bra med den här veckan.

 

På önskelistan

Det här inlägget innehåller annonslänkar.

 

 

Det är fredag och det enda jag vill ha just nu är dels denna dubbelknäppta ullblazer från Givenchy men även ett par mörkblå jeans som jag kan mixa med nitar och nougatfärgat läder.

Jeans från 7 for all mankind.
Jeanskjol från Name it.
Pumps med nitar från Christian Louboutin.
Miniväska från Loewe.
Solglasögon Jokkfall från Akenberg.

 

Torsdagsinspo

Eftersom Scandinavian Invitation startar i dag på Hills Golf & Sports Club utanför Göteborg så är det väl inte mer än rätt att jag visar er lite fina bilder från banan ur Peters och min första golfbok Golfilicious där Hills är med. En helt underbar anläggning. Den bohuslänska naturen är mäktig och från klubbhuset, som ligger som ett örnnäste på toppen av en kulle, har man hänförande vyer.

Årets upplaga av tävlingen är en stjärntät historia – Stenson spelar, Norén är på plats och en hel radda välkända namn – och det ska bli spännande att följa den. Tyvärr från tv-soffan den här gången eftersom jag inte hade möjlighet att vara på plats. Jag kan verkligen rekommendera ett besök hit, oavsett om man spelar golf eller inte. Och restaurangen är toppen.

Glad torsdag!

Foto: Peter Cordén, Golf is Art

 

En gårdagens outfit

Nu var det bra länge sedan ni fick en outfitlook i bloggen så här kommer en gårdagens.

Jag älskar mina skinnjackor och den här röda godingen från Massimo Dutti har gått varm den senaste tiden. Till den hade jag ett par chinos i twill från Jackpot – minns ni det märket? – som jag köpte för 190 miljoner år sedan och där tyget har blivit hur mjukt och skönt som helst efter all användning, plus en tröja från Cos Stores ton i ton. Eftersom gårdagen gick i ett med flängande på stan fick det bli sneakers till.

Nu har jag precis skrivit klart en artikel och ska hugga tag i lite material till Akenberg som måste bli klart. Vi har ju vår nya höstkollektion på väg in – yay! – som släpps i limiterad upplaga. Det ska bli så kul att snart få visa er vad vi jobbat med under året! Så länge får ni kika in här för mer inspiration.

 

Till hela bloggen