Jenny Olsson

Jenny Olsson har tillhört journalisteliten i många år och skriver regelbundet för en rad magasin och varumärken. Hon är också grundare av konceptet Golfilicious och har hittills publicerat fem böcker. Kreativt bollplank, redaktionschef, projektledare och konceptutvecklare är andra roller Jenny skriver på sitt cv och som hon gärna tar sig an. För, som hon menar, det vore ju dumt att ägna sina 10 000 arbetsdagar i livet med att alltid göra samma sak. Och tråkigt.


Bloggen hör till kategorin "livsstil" och är en levande inspirationskälla med en skön mix av ämnen såsom träning och hälsa, stil och skönhet, tankar och drömmar om livet och karriären. Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om här. Och så får ni följa med på resor, såväl mentala som jordiska när Jenny söker nya sweet spots.


Är du intresserad av ett samarbete eller annonsering? Kontakta collaborate@sweetspotstories.com
För övriga frågor hör av dig till info@sweetspotstories.com

Jenny Olsson

Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om i hennes blogg.

Vecka 18

Veckans planer:
Skriva. Intervjua. Promenera. Äta skaldjur. Träna. Rensa hus. En vecka som förhoppningsvis går till historien som en riktigt fin en.

Veckans pepp:
Valborg. Jag älskar Valborg; elden, körsången, känslan av vår i luften och att allt är möjligt.

Veckans förhoppning:
Att vi ska komma igång ordentligt med tömningen av huset. Det. Är. Så. Mycket. Nästan 45 år i ett radhus, då hinner man samla på sig en del grejer så jag och mina bröder har att göra. Ni fattar.

Veckans tuffa:
På torsdag ska jag tillbaka till tandläkaren igen för en långsittning. Vi håller på med en behandling som är både jobbig och tidsödande, men det blir fint när det är klart.

Veckans hälsa:
Ganska bra minus några nätter med alldeles för lite sömn. Sedan har jag fortfarande problem med nacken men går ju hos en kiropraktor så det blir bättre för varje gång.

Veckans djur:
Getingen. Vårens första geting kom på besök hos mig igår på balkongen. Det är väl ändå något visst med det.

Veckans låt:
“Valborg” med Håkan Hellström.

Veckans klädesplagg:
Skinnjacka – äntligen!

Veckans mål:
Vi fick en ny återförsäljare i förra veckan, så himla roligt! Vi har diskussioner med en stor potentiell spelare och den här veckan hoppas vi att kunna sluta avtal med dem. Både AnnKathrin och jag är så peppade att verkligen få ut akenberg i världen. Men det är otroligt mycket jobb med att driva eget accessoarmärke, det ska gudarna veta.

Veckans mysigaste:
I slutet av veckan ska jag dela en promenad med en jag tycker mycket om. Det ska bli fint.

Veckans störiga:
Beställde en kavaj som jag hade tänkt att ha i helgen men som inte hann komma. Den dyker väl upp i veckan men lite störigt att affären med stort Å har så otroligt långa leveranstider.

Veckans känsla:
Att jag är full av livslust och välformulerade ambitioner men samtidigt lätt stressad över arbetsbördan.

Och med det skrivet sparkar vi igång dagens arbete – hoppas att ni får en fin vecka!

På önskelistan

Det här inlägget innehåller annonslänkar.

 

 

Det är fredag och det enda jag vill ha just nu är dels denna dubbelknäppta ullblazer från Givenchy men även ett par mörkblå jeans som jag kan mixa med nitar och nougatfärgat läder.

Jeans från 7 for all mankind.
Jeanskjol från Name it.
Pumps med nitar från Christian Louboutin.
Miniväska från Loewe.
Solglasögon Jokkfall från Akenberg.

 

Torsdagsinspo

Eftersom Scandinavian Invitation startar i dag på Hills Golf & Sports Club utanför Göteborg så är det väl inte mer än rätt att jag visar er lite fina bilder från banan ur Peters och min första golfbok Golfilicious där Hills är med. En helt underbar anläggning. Den bohuslänska naturen är mäktig och från klubbhuset, som ligger som ett örnnäste på toppen av en kulle, har man hänförande vyer.

Årets upplaga av tävlingen är en stjärntät historia – Stenson spelar, Norén är på plats och en hel radda välkända namn – och det ska bli spännande att följa den. Tyvärr från tv-soffan den här gången eftersom jag inte hade möjlighet att vara på plats. Jag kan verkligen rekommendera ett besök hit, oavsett om man spelar golf eller inte. Och restaurangen är toppen.

Glad torsdag!

Foto: Peter Cordén, Golf is Art

 

En gårdagens outfit

Nu var det bra länge sedan ni fick en outfitlook i bloggen så här kommer en gårdagens.

Jag älskar mina skinnjackor och den här röda godingen från Massimo Dutti har gått varm den senaste tiden. Till den hade jag ett par chinos i twill från Jackpot – minns ni det märket? – som jag köpte för 190 miljoner år sedan och där tyget har blivit hur mjukt och skönt som helst efter all användning, plus en tröja från Cos Stores ton i ton. Eftersom gårdagen gick i ett med flängande på stan fick det bli sneakers till.

Nu har jag precis skrivit klart en artikel och ska hugga tag i lite material till Akenberg som måste bli klart. Vi har ju vår nya höstkollektion på väg in – yay! – som släpps i limiterad upplaga. Det ska bli så kul att snart få visa er vad vi jobbat med under året! Så länge får ni kika in här för mer inspiration.

 

Till hela bloggen