Jenny Olsson

Jenny Olsson har tillhört journalisteliten i många år och skriver regelbundet för en rad magasin och varumärken. Hon är också grundare av konceptet Golfilicious och har hittills publicerat fem böcker. Kreativt bollplank, redaktionschef, projektledare och konceptutvecklare är andra roller Jenny skriver på sitt cv och som hon gärna tar sig an. För, som hon menar, det vore ju dumt att ägna sina 10 000 arbetsdagar i livet med att alltid göra samma sak. Och tråkigt.


Bloggen hör till kategorin "livsstil" och är en levande inspirationskälla med en skön mix av ämnen såsom träning och hälsa, stil och skönhet, tankar och drömmar om livet och karriären. Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om här. Och så får ni följa med på resor, såväl mentala som jordiska när Jenny söker nya sweet spots.


Är du intresserad av ett samarbete eller annonsering? Kontakta collaborate@sweetspotstories.com
För övriga frågor hör av dig till info@sweetspotstories.com

Jenny Olsson

Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om i hennes blogg.

Hej då helg, hej vecka 41

God morgon, hoppas att ni mår bra. Jag är trött som fan, får man säga så?

Jag har massor av jobb att göra denna period, vilket medför att jag alltför ofta sitter även på helgerna med datorn i knäet. Jag har visserligen inget emot att jobba under helgen, tvärtom gillar jag och drivs av framåtrörelsen i mitt arbete, men det har blivit lite för mycket av den varan den senaste tiden. Skulle behöva vara få koppla bort jobbet helt i alla fall någon dag i veckan.

Jag tror dessutom att jag kan ha drabbats av samma åkomma som Sandra för jag har mycket att göra och har blivit helt överdrivet intresserad av kläder. Jag ligger också på kvällarna och funderar outfits, kolla modevisningar, scrollar hemsidor och så har jag ÄNTLIGEN städat i garderoben (ni ska få se senare). Kanske är det verklighetsflykt, eller bara någon grej för att man är så inne i hjärnan och det intellektuella måste balanseras med yta. Jaja, man ser fin ut i alla fall.

Det är redan den 8:e oktober, hur fort tiden går. Kylan kryper inpå och trots ljusglimtar som blanka kastanjer, krispig luft och höstsol genom singlande löv så protesterar jag i mitt innersta. Oktober var dessutom pappas månad så det känns extra motigt att ha gått in i den; den 22:a skulle han ha fyllt 74 år. Kan inte för mitt liv förstå att det snart har gått ett år ♥

Den här veckan händer det ganska mycket i mitt liv, Dels har jag en del möten inbokade, jag ska träffa en pr-byrå för ett eventuellt projekt och så tillbaka till kiropraktorn igen. Annars skriver på som vanligt med diverse artiklar och texter som ni kommer att kunna ta del av om några veckor. På torsdag eftermiddag har jag prellat en fotografering och på kvällen ska jag på ett event med Schweiziska turistbyrån. Helgen är fortfarande lite lös i kanterna men det verkar bli fint väder från mitten av veckan så något skoj blir det nog.

Avslutar med några bilder från helgen. Ha en fin måndag!

På önskelistan

Det här inlägget innehåller annonslänkar.

 

 

Det är fredag och det enda jag vill ha just nu är dels denna dubbelknäppta ullblazer från Givenchy men även ett par mörkblå jeans som jag kan mixa med nitar och nougatfärgat läder.

Jeans från 7 for all mankind.
Jeanskjol från Name it.
Pumps med nitar från Christian Louboutin.
Miniväska från Loewe.
Solglasögon Jokkfall från Akenberg.

 

Torsdagsinspo

Eftersom Scandinavian Invitation startar i dag på Hills Golf & Sports Club utanför Göteborg så är det väl inte mer än rätt att jag visar er lite fina bilder från banan ur Peters och min första golfbok Golfilicious där Hills är med. En helt underbar anläggning. Den bohuslänska naturen är mäktig och från klubbhuset, som ligger som ett örnnäste på toppen av en kulle, har man hänförande vyer.

Årets upplaga av tävlingen är en stjärntät historia – Stenson spelar, Norén är på plats och en hel radda välkända namn – och det ska bli spännande att följa den. Tyvärr från tv-soffan den här gången eftersom jag inte hade möjlighet att vara på plats. Jag kan verkligen rekommendera ett besök hit, oavsett om man spelar golf eller inte. Och restaurangen är toppen.

Glad torsdag!

Foto: Peter Cordén, Golf is Art

 

En gårdagens outfit

Nu var det bra länge sedan ni fick en outfitlook i bloggen så här kommer en gårdagens.

Jag älskar mina skinnjackor och den här röda godingen från Massimo Dutti har gått varm den senaste tiden. Till den hade jag ett par chinos i twill från Jackpot – minns ni det märket? – som jag köpte för 190 miljoner år sedan och där tyget har blivit hur mjukt och skönt som helst efter all användning, plus en tröja från Cos Stores ton i ton. Eftersom gårdagen gick i ett med flängande på stan fick det bli sneakers till.

Nu har jag precis skrivit klart en artikel och ska hugga tag i lite material till Akenberg som måste bli klart. Vi har ju vår nya höstkollektion på väg in – yay! – som släpps i limiterad upplaga. Det ska bli så kul att snart få visa er vad vi jobbat med under året! Så länge får ni kika in här för mer inspiration.

 

Till hela bloggen