Jenny Olsson

Jenny Olsson har tillhört journalisteliten i många år och skriver regelbundet för en rad magasin och varumärken. Hon är också grundare av konceptet Golfilicious och har hittills publicerat fem böcker. Kreativt bollplank, redaktionschef, projektledare och konceptutvecklare är andra roller Jenny skriver på sitt cv och som hon gärna tar sig an. För, som hon menar, det vore ju dumt att ägna sina 10 000 arbetsdagar i livet med att alltid göra samma sak. Och tråkigt.


Bloggen hör till kategorin "livsstil" och är en levande inspirationskälla med en skön mix av ämnen såsom träning och hälsa, stil och skönhet, tankar och drömmar om livet och karriären. Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om här. Och så får ni följa med på resor, såväl mentala som jordiska när Jenny söker nya sweet spots.


Är du intresserad av ett samarbete eller annonsering? Kontakta collaborate@sweetspotstories.com
För övriga frågor hör av dig till info@sweetspotstories.com

Jenny Olsson

Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om i hennes blogg.

En augustihelg i åtta bilder

God morgon, det är måndag! Jag känner mig glad i dag, fick nämligen ett väldigt positivt besked i fredags om att mamma beviljats vård- och omsorgsboende. Som jag har kämpat för det! Man kan ju tycka att det vore varje äldre människas rättighet att få flytta till ett anpassat boende när de inte orkar eller vill bo kvar hemma men nehej då. Trots mammas uppenbara behov fick vi först avslag och sedan avslag även på min överklagan. Men nu har det äntligen har det gått igenom och det är en stor sten just släppt från mina axlar. Att vi ska sälja huset är förstås förenat med en massa känslor och det kommer nog att bli jättejobbigt men det är ju för det bästa.

Sedan är jag också glad för att det går framåt i bra takt med nya bolaget. Vi ska sajna lite papper den här veckan, spika detaljer som hänger löst plus fortsätta arbetet med hemsidan nu när vår byrå är tillbaka från semestern. Jag är så exalterad över att jag tagit det här steget och så snart vi spikat lanseringsplan och annat kommer jag äntligen att kunna berätta för er.

Förutom jobb med bolaget så är annars den här veckan rätt så tom. Jag har inga möten inbokade och inga stora grejer som ska dras igång, bara en del småfix med några artiklar. Ska i och för sig ta tag i ett nytt case som ska skrivas för en kund där jag behöver sätta mig in i en del research, men det är ett uppdrag utan någon egentlig deadline så det känns lugnt.

Tidigt i morse var jag som vanligt och tränade direkt när jag vaknade. Kände mig extremt duktig. Har hållit träningstempot uppe precis hela sommaren, tänker att det är bättre att aldrig ta paus för då är det så jobbigt att komma igång igen. Nu har jag just kommit till kontoret och ska ta mig en espresso innan jag drar igång.

Här är förresten några glimtar från min lördag …

… då det var Prideparad och kärleksvibbar precis överallt. Jag hängde lite med Levis och köpte en ny tröja på COS som jag blev extra glad i …

… på lördagskvällen hade jag tänkt ansluta till en middag med några bekanta men kände mig trött så jag åkte hem och bjöd över mamma en stund i stället. Fotoalbumen kom fram och herrejisses vilken nostalgitur man åker ut på så fort pärmarna öppnas …

… sedan blev det söndag som inleddes med ett svettigt pass i gymmet och en skön powerwalk i skogen …

… innan då det blev kaféutflykt med mamma …

… och där träffade jag på Peter och herre min je, honom har jag inte sett sedan tidigt nittiotal. Hur kul?!

Det var årets första augustihelg i åtta bilder. Ha en fin måndag nu!

 

På önskelistan

Det här inlägget innehåller annonslänkar.

 

 

Det är fredag och det enda jag vill ha just nu är dels denna dubbelknäppta ullblazer från Givenchy men även ett par mörkblå jeans som jag kan mixa med nitar och nougatfärgat läder.

Jeans från 7 for all mankind.
Jeanskjol från Name it.
Pumps med nitar från Christian Louboutin.
Miniväska från Loewe.
Solglasögon Jokkfall från Akenberg.

 

Torsdagsinspo

Eftersom Scandinavian Invitation startar i dag på Hills Golf & Sports Club utanför Göteborg så är det väl inte mer än rätt att jag visar er lite fina bilder från banan ur Peters och min första golfbok Golfilicious där Hills är med. En helt underbar anläggning. Den bohuslänska naturen är mäktig och från klubbhuset, som ligger som ett örnnäste på toppen av en kulle, har man hänförande vyer.

Årets upplaga av tävlingen är en stjärntät historia – Stenson spelar, Norén är på plats och en hel radda välkända namn – och det ska bli spännande att följa den. Tyvärr från tv-soffan den här gången eftersom jag inte hade möjlighet att vara på plats. Jag kan verkligen rekommendera ett besök hit, oavsett om man spelar golf eller inte. Och restaurangen är toppen.

Glad torsdag!

Foto: Peter Cordén, Golf is Art

 

En gårdagens outfit

Nu var det bra länge sedan ni fick en outfitlook i bloggen så här kommer en gårdagens.

Jag älskar mina skinnjackor och den här röda godingen från Massimo Dutti har gått varm den senaste tiden. Till den hade jag ett par chinos i twill från Jackpot – minns ni det märket? – som jag köpte för 190 miljoner år sedan och där tyget har blivit hur mjukt och skönt som helst efter all användning, plus en tröja från Cos Stores ton i ton. Eftersom gårdagen gick i ett med flängande på stan fick det bli sneakers till.

Nu har jag precis skrivit klart en artikel och ska hugga tag i lite material till Akenberg som måste bli klart. Vi har ju vår nya höstkollektion på väg in – yay! – som släpps i limiterad upplaga. Det ska bli så kul att snart få visa er vad vi jobbat med under året! Så länge får ni kika in här för mer inspiration.

 

Till hela bloggen