Jenny Olsson

Jenny Olsson har tillhört journalisteliten i många år och skriver regelbundet för en rad magasin och varumärken. Hon är också grundare av konceptet Golfilicious och har hittills publicerat fem böcker. Kreativt bollplank, redaktionschef, projektledare och konceptutvecklare är andra roller Jenny skriver på sitt cv och som hon gärna tar sig an. För, som hon menar, det vore ju dumt att ägna sina 10 000 arbetsdagar i livet med att alltid göra samma sak. Och tråkigt.


Bloggen hör till kategorin "livsstil" och är en levande inspirationskälla med en skön mix av ämnen såsom träning och hälsa, stil och skönhet, tankar och drömmar om livet och karriären. Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om här. Och så får ni följa med på resor, såväl mentala som jordiska när Jenny söker nya sweet spots.


Är du intresserad av ett samarbete eller annonsering? Kontakta collaborate@sweetspotstories.com
För övriga frågor hör av dig till info@sweetspotstories.com

Jenny Olsson

Stark i tron om att livet inte handlar om vilka du känner utan om vilka du möter, älskar Jenny att möta nya människor. Om detta och allt annat som får hennes hjärta att slå lite snabbare får ni läsa om i hennes blogg.

About

VAD

Sweet spot stories erbjuder Sverige och världen något helt nytt. En välkomnande och mer tillgänglig image av golf och den livsstil golfen är nära förknippad med, och som många är nyfikna på och vill skapa en relation med. En plattform där människor kan omfamna glädje, elegans och skönhet i livet, med så mycket eller lite golfkant man önskar sig, och sporras att bli lite mer.

På Sweet spot stories är den ständiga avsikten att inspirera. Sprungen ur en idé och en önskan om att fler borde få upptäcka golfens värld och känna att de lever fullt ut, sökte grundaren Jenny Olsson en plats att organisera sina resereportage, golf- och träningslust, modeintresse, receptsamlande, tankar om hälsa och personlig utveckling och stora nyfikenhet på människor hon möter. Svaret blev Sweet spot stories, det självklara valet för alla som vill bli en del av denna värld.

Älska spelet, lev livet.


VEM

Sweet spot stories drivs av Jenny Olsson, prisad frilansjournalist och framgångsrik författare som regelbundet skriver för en rad magasin och varumärken såsom Connoisseur, Bonnier Tidskrifter, FAB Media, MQ, Scorett med flera. Hon är också grundare av konceptet Golfilicious och har hittills publicerat fem böcker. Under de senaste åren har Jenny haft allt mer tonvikt på livsstils- och golfrelaterade ämnen och frågor kring hälsa, träning, personlig utveckling och social hållbarhet.

Kreativt bollplank, redaktionschef, projektledare, storyteller och konceptutvecklare är andra roller Jenny kan skriva på sitt cv och som hon gärna tar sig an. För, som hon menar, det vore ju dumt att ägna sina 10 000 arbetsdagar i livet med att alltid göra samma sak. Och tråkigt.

Jennys omfattande nätverk är fullt av kreatörer, experter och stora tänkare inom och utanför golfen som hon gärna engagerar i sina olika projekt.

 

 

VARFÖR

Sweet spot stories mål är att få fler att njuta av och utvecklas i golfen/livet, att få fler återvändare till golfen, samt att locka nya att prova golf som sysselsättning.

Vi tillgodoser en passionerad publik som uppskattar ett relevant, inspirerande och autentiskt innehåll och vars intressen sträcker sig utanför golfbanan.

Vår specialitet är golf och hela livsstilen runt golfen.

Vår målgrupp är inte bara passionerad utan också köpstark, med en aktiv livsstil som tycker om mat, vin, resor, mode, utrustning, träning, hälsa och skönhet. De vill investera i sig själva – och har ekonomiska medel att göra det.
Vi stärker samhörighet genom att lyfta fram och berätta om inspirerande personer och talanger.

Vi uppmuntrar till nätverkande genom resor, event och föreläsningar om ämnen som inte bara berör golf.

Vi strävar efter progression och omfamnar utveckling.

Vi promotar, lyfter och pushar människor att hitta och följa sin inre drive i livet.

Vi skapar möjligheter för fler – framförallt kvinnor – att ha kul med sin golf.

Vidare producerar vi digital media content, ger råd åt företag och når en hängiven publik. Vi erbjuder expertis till företag och varumärken som önskar utveckla en relation till vår målgrupp.

 

KONTAKT

För generella frågor:

info@sweetspotstories.com

 

SAMARBETA

Är du intresserad av ett samarbete, vill testa en möjlig idé eller har andra frågor:

collaborate@sweetspotstories.com

Jenny Olsson

Grundare och chefredaktör

+46 (0)735 008 007